A PSG az Arsenal Bajnokok Ligája látogatására kitölti a Zlatan alakú sportfogadás lyukat

A PSG az Arsenal Bajnokok Ligája látogatására kitölti a Zlatan alakú sportfogadás lyukat

Mivel a Premier League rajongói kezdik felismerni, az Ibrahimovic sok helyet foglal el. Párizsban négy évszak alatt 122 játékban játszott 113 gólt csak Messi és Ronaldo hasonlították össze. Fókuszpontot biztosított mindenki számára, amit a PSG tett a pályán, és az ikonja le volt állítva. Egy klubból kétségbeesetten fordította őket, hogy belépjenek az európai labdarúgó belső szentélyébe, hogy a régi őr idegesen nézzen a vállára. A pontot még tovább nyújthatja, és azt sugallja, hogy magát a francia labdarúgót visszahelyezi a térképre. És most már elment.Arsenal jobban beállította a mélyfutást a Bajnokok Ligájában, mondja Arsène Wenger További információ

Biztosan kimaradt péntek este, amikor a PSG megdöbbentő kezdete a szezonban folytatódott, legalábbis a legutóbbi szabványok szerint .A St Etienne otthoni teljesítménye láthatóvá tette a támadás és a csapatba vetett bizalom hiányát. Mégis úgy nézett ki, mintha a bajnokok három pontot szereznének, miután a teljes visszafogott Kévin Malcuit visszavette Blaise Matuidit a dobozban, és Lucas Moura átvette a büntetést. Az eltelt időkben ez az 1-0-os győzelem platformja lett volna. De az utolsó pillanatnyi hozzáadott idő alatt Malcuit felugrott a pálya másik végére, és Robert Beric mellé keresztezte a mellkasát és a röplabda hazáját. lehetséges 12, de amikor a cím megnyerése adott, és az egyetlen élő beszélgetés témája a győzelem margója (31 pont a tavalyi szezonban), a teljesítmény a francia fővárosban másként mérhető.Egyszerűen Laurent Blanc minden hazai trófeát nyert, de a klub Katari tulajdonosai még mindig elbocsátották, mert nem tudta megrázni a Bajnokok Ligája megnyerését. Emery egy back-to-back Európa Liga győztes, és kontinentális élményére bérelték, de még a ostrom előtt is megkeresi magát.

Előre a hétfőn tartott sajtótájékoztatón, amelyben visszatért a spanyol anyanyelvű beszédhez, Emery türelmet kért. – Én vagyok az edző. Tehát, mikor nyerünk mérkőzéseket, pozitív sajtó van, és amikor elveszítjük, kritika van – mondta. – Ez mindig így van. Én is nagyon önkritikus vagyok és sokat tanulok ebből az önkritikus folyamatból. Ez mindig így volt.A munkám során a türelem és a pontosság tekintetében a munkámra összpontosítok. nem kétséges, hogy ez a munka sokkal nagyobb figyelmet szentel neki, mint Andaluciában. A rajongók panaszkodnak az identitásveszteségre, és a média azt sugallja, hogy a játékosok küzdenek az új edző taktikájához való alkalmazkodás érdekében. az enyhítő körülményeket. Nem csak ikon nélkül kell mobil sportfogadás tennie, hanem elveszítette a klub második legismertebb nevét David Luizban. Emery elismerte, hogy David Luizot akarja tartani. – Mint minden más nagynevű játékos, azt akartam, hogy itt maradjon – mondta.Emery küzdött, hogy megkapja a nagy neveket, amelyek a pályán maradnak. Thiago Silva még ebben a szezonban is sérülést szenved, míg Edinson Cavani csak most kerül be az oldalra. A kulcsfontosságú nyári aláírást Grzegorz Krychowiak időközben helyettesítővé tette pénteken.

Ugyanez vonatkozik a Jeséra is, a £ 20m aláírásra a Real Madrid-ról, ami a helyettesítő terhekkel terhelt. Ibra. Néhány szemöldököt felemeltek egy olyan játékos árára, aki mindössze 14 bajnokságot kezdett három évszakban a Real számára. Emery ismeri a spanyolokat a La Ligáról, és hatalmas potenciállal rendelkező játékosnak látja.De ez a befejezetlen termék ezen a héten rögzítették, hogy ragaszkodik ahhoz, hogy a klub 9-es számát látja Cavani előtt. – Cavani nagyszerű játékos, de nem helyettesítem – mondta Le Parisiennek. „Itt jöttem, hogy minden játékban játsszon.”

Az ilyen provokációk és kihívások a nagy klubban a bet365 mobil fogadás normák. Emerynek még mindig van egy tehetséges csapata, amellyel együtt dolgozhat a Presnel Kimpembe és a Layvin Kurzawa védők feltörekvő francia tehetségei, valamint az előretekerő Jean-Kévin Augustin. Cavani, Krychowiak, Ben Arfa és még Silva is elkezdhetett Arsenal ellen. De Emery kemény munkát indított az új munkájához, és amikor az elvárások ilyen magasak, csak a Bajnokok Ligája győzelmei megkönnyítik a dolgokat.